روغن کرچک



ویژگی‌های محصول
  • تضمین کیفیت: دارد
  • تاریخ انقضاء: 12ماه
  • وزن: 60 سی سی

۱۳,۰۰۰ تومان

برخی از خواص این محصول:

شستشوی معده،درمان یبوست،روان کننده،ملین.

سنجش




عضویت در خبرنامه محصول فقط برای اعضای سایت امکان پذیر خواهد بود.

  • ۷ روز ضمانت بازگشت
  • پشتیبانی ۲۴ ساعته
  • ضمانت اصل‌بودن کالا
  • تحویل اکسپرس
  • پرداخت در محل

توضیحات

روغن کرچک از فشردن دانه‌ی گیاه کرچک استخراج می‌شود. روغن کرچک نخستین بار در هندوستان و آفریقا تولید شد. از این روغن که حاوی خواص ضد باکتری و ضد التهابی است،‌ می‌توان در ساخت انواع صابون‌ها، لوازم آرایشی، روغن‌های ماساژ، منسوجات، و داروها استفاده کرد؛ از این رو، روغن کرچک برای سلامتی و زیبایی انسان فواید بی‌شماری به همراه دارد. از این رو، جای تعجب نیست که بدانیم قرن‌ها است از روغن کرچک برای مقاصد پزشکی و درمانی استفاده می‌شود. بسیاری معتقدند بیش‌تر خواص روغن کرچک برای سلامتی و زیبایی از اسیدهای چرب اشباع نشده‌ی موجود در آن سرچشمه می‌گیرد.

برخی از خواص این محصول:

شستشوی معده،درمان یبوست،روان کننده،ملین.

برای خرید این محصول اینجا کلیک کنید.

 

توضیحات تکمیلی

تضمین کیفیت

دارد

تاریخ انقضاء

12ماه

وزن

60 سی سی

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه ارسال کنند.