خواص فست فود ایرانی

فست فود ایرانی

اشکنه کشک
کله جوش

دو پیمانه کشک ساییده
دو پیاز ساطوری
یک پیمانه مغز گردوی نیم کوب
یک قاشق نعنای خشک
یک قاشق زردچوبه
کمی روغن حیوانی

پیاز را در روغن کمی تفت بدهید تا رنگ بگیرد، مغز گردو را اضافه کنید، دو تا سه چرخ بدهید، سه پیمانه آب اضافه نمایید.
با جوش آمدن آب، کشک را اضافه کنید، بگردانید و پیش از جوش آمدن کشک از روی گاز بردارید.

با نان خرد شده و ریحان میل نمایید.

فواید کله جوش:

ترکیب گوگرد موجود در پیاز، فسفر موجود در گردو با کلسیم کشک تبدیل به یک ترکیب پایدار با جذب فوق العاده میشود.
هفته ای یک بار کله جوش میل کنید.
اگر معده ضعیفی دارید، کله جوش را مثل سوپ و بدون نان میل کنید.

مرصاد
مرداد 31, 1398
دسته‌بندی نشده
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.