فوائد شگفت انگیز خیساندن پیش از مصرف بادام در آب رو دست کم نگیرید

هنگامی که بادام در آب فاتر(جوشانده ولرم شده)خسیانده می‌شود، نوعی مهار کننده آنزیم از پوست آن آزاد می‌شود که در اصل وسیله‌ای است در محافظت از دانه تا زمانی که رطوبت را به منظور جوانه زنی به خود جذب کند! این مهار کننده آنزیم به دسترسی بهتر مواد مغذی موجود در بادام کمک کرده و هضم آنها را آسانتر می‌سازد !
طبق مطالعه انجام شده توسط مؤسسه تحقیقات غذایی، خیساندن این مغز در آب تنها راه آزاد ساختن آنزیم لیپاز است که به هضم چربی‌ها کمک می‌کند !

جالب بدونید تمامی فوائد سلامتی بخش موجود در بادام تنها زمانی به طور مطلوب عاید شما خواهد شد که ابتدا آن را در آب فاتر خیسانده و سپس مصرف کنید.

مرصاد
اردیبهشت 31, 1398
دسته‌بندی نشده
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.