دباغی معده

معده به مرور زمان و بر اثر نوع غذاها و نحوه خوردن و آشامیدن ضعیف ، سست ، مرطوب ، و گاها صاف و بدون پرز میشود و نیاز به تقویت و به اصطلاح دباغی و ایجاد پرز و خشکاندن دارد.

اما چیزهائیکه معده را دباغی میکند بشرح زیر میباشد:

خوردن سیب
خوردن انار با پی
خوردن به(دباغی معده،تقویت قلب)
شیر گاو (دباغی معده، زیادشدن اشتها)
خوردن باقلا با پوست ، یعنی هر دو پوست
خوردن نان برنج(سیر کننده و دباغی معده)
خوردن سنجد (گرم کننده کلیه و دباغی معده)
آویشن ، علاوه بر دباغی معده ایجاد پرز در معده میکند. و بهترین روش استفاده به شکل تازه یا خشک آسیاب شده و شاید بهترین روش خوردن آویشن با نمک دریا قبل و بعد از غذا و بهتر از آن ترکیب آویشن و زنیان و سیاه دانه قبل و بعد از غذاست.
تا حدودی دم کرده آویشن هم این خاصیتها را دارد.

برگرفته از احادیث اهل بیت صلوات الله علیهم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *