نان و اهمیت آن در سلامتی

– نان جو بهتر از نان گندم است (نان جو نان انبیا و نیکان است).
– نان برنجی (که امروزه مرسوم نیست) بیماری را از بدن خارج میکند، درمان اسهال است، درمان لاغری ست و چاق کننده خوبی ست.
– نانی که در تنور خشک شده باشد هضم کننده مرکبات است ، زمانی که مرکبات زیاد مصرف شود.
– آهن موجود در آرد نانوایی ها موجب بیماری (مخصوصا ام_اس) میگردد.

توصیه ها جهت مصرف نان:
۱- همانند درندگان که نان را بو میکنند، انسان نباید نان را بو کند.
۲- زمانی که نان بر سر سفره قرار داده شد دیگر منتظر چیزی نباشید و با نان شروع کنید و حالت گرسنگی را با نان کم کنید.
۳- نان را تا میتوانید به تکه های کوچکتری برا خوردن تقسیم کنید چرا که با هر قرص نانی برکتی ست.
۴- خمیر نان، باید خودش برسد و پف کند (با مواد دیگری نباید این کار را کرد).
۵- از قرض دادن نان یا خمیر نان خود داری نکنید که فقر می آورد.

This entry was posted in دسته‌بندی نشده. Bookmark the permalink.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *