آیا می دانید که خوردن نان سبوس دارباعث سیری واقعی شده وچاق کننده نیست.موادغذایی مقوی ودارای ریزمغذی مانند نان های سبوس دار،باعث می شودباحجم کمتری ازغذا افرادسیرشوندو سلول ها به سیری واقعی برسند ودرنتیجه ازچاقی جلوگیری می شود.برنج وآردی که سبوسشان گرفته می شود، درواقع ریزمغذی های بسیارمفیدآن گرفته می شود که باعث می شود حجم زیادی ازغذاخورده شده، ولی ریزمغذی ها به اندازه کافی به سلول ها نرسد،درنتیجه سلول ها همیشه گرسنه هستند واین امرسبب می شود رفتارهای عجیب درغذاخوردن پیداشود واشتهای کاذب پدیدآید که به علت گرسنگی سلولی است.