تقویت حافظه بازعفران عسل

زعفران عسل تقویت حافظه

ابوعلی سینا برای رفع کندی ذهن ترکیبی از زعفران، کُندر و عسل تجویز می‌نمود،،، زعفران یک گرم، کُندر ۱۰ گرم، عسل ۱۵۰ گرم ،، مخلوط کرده،،، روزی یک قاشق مرباخوری میل شود.

خوردن یک لیوان شیر سرد با کمی عسل و زعفران باعث تقویت ذهن می‌شود.

مصرف زیاد زعفران، باعث کم‌شدن حواس،و مصرف کم آن باعث تقویت حافظه می‌گردد و ضد فراموشی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *