خواص میوه لیچی

لیچی

میوه بسیار لذیذی است که در ایران به ندرت پیدا می‌شود هم بصورت تازه و هم بصورت خشک در چین و هند استفاده می‌گردد.
مقوی معده است و به هضم غذا کمک می‌کند.

در موارد بزرگ شدن غدد و تومورها تجویز می‌شود.
از میوه و برگ درخت برای معالجه گزش جانوارن سمی استفاده می‌شود.
دانه آن تشنگی را تسکین می‌دهد.
دانه آن خنک کننده و قابض و مسکن درد است.

دانه آن برای معالجه آماس بیضه مفید می‌باشد.
جوشانده از گل و پوست درخت و ریشه آن برای غرغره و التیام زخم مفید می‌باشد.
در هند و چین دانه و میوه آن را برای تسکین سرفه می‌خورند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *