مربا زردک
خواص مربا زردک :مصرف این مربا (هویج) جهت تصفیه و باز کردن صدا، پاکسازی ریه، منع ریزش نزله،
سرفه، ضعف معده و جگر، بدی هضم، و ضعف قوای جنسی بسیار مؤثر است.
مربای جزر یا همان زردک، به قول اطبای طب سنتی بسیار مبهی یا افزاینده قوای جنسی است و همینطور مقوی احشا و رحم و هاضمه است.
علاوه بر اینکه در بدن تولید خلط سالم می کند.
تفاوت زردک و هویج
زردک و هویج که بعضا با هم اشتباه گرفته می شوند، تفاوت هایی دارند. در منابع طب ایرانی جزر یا گزر معادل زردک دانسته شده است
و به نظر می رسد هویجی که امروز به هویج فرنگی مشهور است نوعی جزر است
و نکته جالب اینکه از زمان های بسیار قدیم در ایران و در نواحی یزد و اطراف آن بیشتر زردک وجود داشته است.
چه زردک و چه هویج فرنگی هر دو در خواص مشترکند و توصیه می شود
اکثر افراد از این خوراکی گرانبها در رژیم غذایی خود به طرق مختلف نظیر آب هویج، سوپ هویج، هویج خام یا پخته،
مربای هویج یا هویج پلو بهره ببرند.البته هرکدام از این موارد در جای خود در درمان مثمرثمر هستند.
یکی از فرآورده هایی که نام برده شد مربای زردک است که در ادامه دستور تهیه آن آورده میشود.
برای اینکه محصولات مارو بیشتر ببینید پیج اینستاگرام مارو دنبال کنید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.