شکر سرخ از انواع شکر و نوع طبیعی شکر است. طبق باور بعضی افراد شکر سرخ با شکر قهوهای تفاوتی ندارد. اما حقیقت چیز دیگری است. شکر سرخ در واقع همان شکر خامی است که از عصاره اصلی گیاه نیشکر بدست میآید و درصد شکر آن از ۸۸% کمتر نیست. برخی از خواص این محصول عبارت اند از:
برای دردهای شکمی و بیماری های مرتبط با دستگاه گوارش مفید است، به عنوان مثال ملین شکم و رفع کننده یبوست می باشد، بیماری های کبد را بهبود می بخشد، تمیز کننده خون، جلوگیری از بروز کم خونی و تنظیم فشار خون، برای رفع گرفتگی صدا آن را با آب گرم و روغن بادام استفاده می کنند، شکر سرخ بر عکس شکر سفید که مولد خلط سودا است، دافع خلط سودا می باشد، باعث استحکام بخشیدن به استخوانها و مفاصل میشود و از پیری زودرس پیشگیری می کند، با توجه به طبعش برای حلق، سینه و ریۀ خشک مفید است، باعث افزایش نیروی جوانی و شادابی پوست می شود، در درمان آنفولانزا، سرفه و سرماخوردگی موثر است، تقویت کننده میل جنسی است و از نظر تغذیه ای برای خانم های باردار مفید است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.