نان و اهمیت آن در سلامتی

– نان جو بهتر از نان گندم است (نان جو نان انبیا و نیکان است).
– نان برنجی (که امروزه مرسوم نیست) بیماری را از بدن خارج میکند، درمان اسهال است، درمان لاغری ست و چاق کننده خوبی ست.
– نانی که در تنور خشک شده باشد هضم کننده مرکبات است ، زمانی که مرکبات زیاد مصرف شود.
– آهن موجود در آرد نانوایی ها موجب بیماری (مخصوصا ام_اس) میگردد.

توصیه ها جهت مصرف نان:
۱- همانند درندگان که نان را بو میکنند، انسان نباید نان را بو کند.
۲- زمانی که نان بر سر سفره قرار داده شد دیگر منتظر چیزی نباشید و با نان شروع کنید و حالت گرسنگی را با نان کم کنید.
۳- نان را تا میتوانید به تکه های کوچکتری برا خوردن تقسیم کنید چرا که با هر قرص نانی برکتی ست.
۴- خمیر نان، باید خودش برسد و پف کند (با مواد دیگری نباید این کار را کرد).
۵- از قرض دادن نان یا خمیر نان خود داری نکنید که فقر می آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *