ارده سبوس دار

ارده سبوس دار

ارده سبوس دار

ارده سبوسدارسرشار از کلسیم است و برای تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت عمومی بدن، تقویت قوای جنسی و جلوگیری از پوکی استخوان استفاده می شود. مصرف این محصول بطور روزانه تا حد زیادی شما را از ابتلا به درد مفاصل و پوکی استخوان حفظ مینماید.

خاصیت اصلی انواع ارده ، انرژی‌زا بودن آنهاست و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد ، بهترین غذا محسوب می‌شوند ، و در همه فصول برای افرادی که بنیه ضعیفی دارند توصیه می گردد.

از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی ، طبع ارده گرم و تر است. ارده برای تقویت نیروی جنسی و تقویت بدن مفید است. اگر بطور غلیظ خورده شود دیر هضم و ثقیل است و اشتها را از بین می برد برای رفع این عوارض آن را باید با عسل و یا شیره مخلوط کرد و استفاده نمود.

 خواص ارده:

ارده نرم کننده سفتی ها و ورم های سفت داخلی است و دمل ها را نیز نرم می کند و مسکن درد آن است هم چنین ضماد و مالیدن آن نیز همین خواص را دارد

از فواید ارده کنجد، کاهش کلسترول بد خون است.

ارده منبع بسیار خوبی برای تامین کلسیم بدن است.

به دلیل تحرک بالای کودکان ، مصرف ارده و حلوا ارده در وعده صبحانه ، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظه‌شان هم می‌شود.

از فواید ارده کنجد استحکام و سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها می‌باشد.

در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی بسیار موثر است.

مصرف میزان متناسب و متعادلی از ارده در طول هفته و ماه به افزایش سطح چربی خوب خون یا همان HDL کمک می‌کند.

آنتی‌اکسیدان‌های فراوان موجود در دانه‌ کنجد و فراورده‌های آن مانند ارده ، می‌توانند عاملی برای پیشگیری از سرطان در بدن محسوب شوند.

This entry was posted in دسته‌بندی نشده. Bookmark the permalink.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *