دباغی معده

معده به مرور زمان و بر اثر نوع غذاها و نحوه خوردن و آشامیدن ضعیف ، سست ، مرطوب ، و گاها صاف و بدون پرز میشود و نیاز به تقویت و به اصطلاح دباغی و ایجاد پرز و خشکاندن دارد.

اما چیزهائیکه معده را دباغی میکند بشرح زیر میباشد:

خوردن سیب
خوردن انار با پی
خوردن به(دباغی معده،تقویت قلب)
شیر گاو (دباغی معده، زیادشدن اشتها)
خوردن باقلا با پوست ، یعنی هر دو پوست
خوردن نان برنج(سیر کننده و دباغی معده)
خوردن سنجد (گرم کننده کلیه و دباغی معده)
آویشن ، علاوه بر دباغی معده ایجاد پرز در معده میکند. و بهترین روش استفاده به شکل تازه یا خشک آسیاب شده و شاید بهترین روش خوردن آویشن با نمک دریا قبل و بعد از غذا و بهتر از آن ترکیب آویشن و زنیان و سیاه دانه قبل و بعد از غذاست.
تا حدودی دم کرده آویشن هم این خاصیتها را دارد.

برگرفته از احادیث اهل بیت صلوات الله علیهم.

مرصاد
خرداد 4, 1398
دسته‌بندی نشده
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.