سس سفید سنتی

مواد مورد نیاز:
ارده: (یک قاشق غذاخوری)
سیر: (یک حبه یا دو حبه)
نخود پخته: (شش قاشق غذاخوری)
روغن زیتون: (یک لیوان)
نمک: (یک قاشق چای خوری)
فلفل قرمز: (یک دوم قاشق چای خوری)
آب لیموترش تازه: (یک دوم لیوان)
تمام مواد را در مخلوط کن کاملاً مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجدداً آن را مخلوط نمایید تا غلطت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سس های دیگر به شمار می آید. از این سس می‌توان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد.

مرصاد
اردیبهشت 30, 1398
دسته‌بندی نشده
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.