ماء_الجبن(آب پنیر)

نکاتی درباره تهیه و مصرف ماءالجبن:

توجه:
می توانید یک جلسه برای سه روز ماء الجبن آماده نمائید. ماء الجبن باید ولرم مصرف شود.
برای هم زدن آن بهتر است از چوب انجیر که سرش کوبیده شده است استفاده شود. در صورت عدم امکان از قاشق چوبی استفاده شود.
مدت مصرف ۲ ماه در صورت نیاز تا ۶ ماه ادامه می یابد و مقدار مصرف قابل تغییر است.
در صورتیکه علائم غلبه سودا دارید، در زمان نزدیک به جوش (قبل از بجوش آمدن شیر و اضافه کردن سرکه) دو قاشق #افتیمون را در یک پارچه بسته و ۵ بار به مدت هر بار ۳۰ ثانیه در شیر زده شود.
مصرف در همه سنین بلامانع است و هیچ منعی برای مصرف ماء الجبن در بارداری وجود ندارد.

مرصاد
اردیبهشت 29, 1398
دسته‌بندی نشده
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.