پنیر را خالی نخورید،زیرا مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر می باشد و بلغم زاست و فرد را دچار رخوت، سستی می کند و باعث کندی در یادگیری و کاهش تمرکز می شود.
پنیر را نباید با بادام مصرف کرد،زیرا موجب فساد در معده شده و به عنوان عامل مهمی در تشکیل سنگ کلیه و مثانه محسوب میشود.
مصرف پنیر با ماست چکیده و پنیر با بادام باعث لک و پیسی در پوست صورت میشود.
پنیر یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید آن را با گوجه خیار هندوانه که طبع سرد دارند خورد.این امر باعث بروز بسیاری از عارضه ها شامل دیابت، اختلالات عصبی، گوارشی و …. میشود. بهتر است افراد که تمایل به مصرف همزمان پنیر و گوجه و یا هندوانه را دارند، به مقدار نسبت استفاده کنند، یعنی برابر ۵۰ گرم پنیر از ۵۰ گرم گردو استفاده کنند.