طرزتهیه دمنوش سنبل الطیب

‍ دمنوش سنبل الطیب
مواد لازم:

ریشه سنبل الطیب ۱۰ تا ۱۵ گرم
گل گاوزبان ۵ گل

پودر یا چوب دارچین؛ انتخابی
آب جوش یک لیتر

دستور تهیه دمنوش سنبل الطیب:

مثل تهیه بیشتر جوشانده ها و دم نوش ها، همه این مواد را در قوری می ریزیم و می گذاریم دست کم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب جوش با در بسته، بماند تا دم بکشد.
ریشه ها معمولا زمان بیشتری از برگ لازم دارند تا زمان دم کشیدن عصاره را به آب بدهند. می توانیم بخشی از ریشه را پودر کنیم تا زمان کمتری برای دم کشیدن ببرد.

دم نوش نباید در این مرحله بجوشد. اگر می توانید با شمع زیرش را روشن نگه دارید تا گرم شود و عطر سنبل الطیب بیرون بزند.

اگر هم سماور یا کتری دارید.بگذارید با بخار، آرام دم بکشد. بعد مثل چای آن را در استکان بریزید و بنوشید.

مزه دم نوش تلخ است اما به قول جورج اورول، ساخته شده که تلخ باشد، همانطور که آبجو تلخ است و بهتر که تنها نوشیده شود.

دم نوش مانده و سردشده گویا خاصیت چندانی ندارد و توصیه شده تا یکی دو ساعت بعد از دم کشیدن، نوشیده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *