مربا سیب
مربا سیب : تمیز کننده بدن است. سبب از بین رفتن خستگی میشود. اشتهاآور است.
به جذب کلسیم کمک میکند. قند خون را بالا نمیبرد. ضد سرطان است و دستگاه گوارش را تقویت میکند.
این مربا از جمله مرباهای ۴ فصلی است که به راحتی میتوانید در منزل تهیه نمایید.
۱/۲ استکان گلاب
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
طرز تهیه مربای سیب
سیبها را پوست کنده و خرد میکنیم (برای اینکه سیبها موقع پوست کندن تیره نشوند
در ظرف آبی نصف استکان سرکه میریزیم و سیبها را در داخل آن خرد میکنیم) سیبها را در ظرفی میریزیم
و حدود ۴ -۵ لیوان آب (طوری که روی سیبها را بگیرد) میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا سیبها کمی پخته شود.
بعد سیبها را در صافی میریزیم و آب سیب را با شکر مخلوط میکنیم و دو سه جوش میدهیم،
سپس سیبها را داخل شربت ریخته و میگذاریم شربت مربا قوام بیاید،
سپس گلاب و آب لیمو را اضافه میکنیم و بعد از چند جوش مربا را از روی آتش بر میداریم.
خواص مواد غذایی اصلی
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.